Homepage Meer Weten Tarieven
Koop Uw Account Vragen
Uw account aanmaken
en opladen in alle veiligheid
 
Een dienst die 100% beveiligd is... zowel voor u als voor ons!
 
De veiligheid van een transactie is zeer belangrijk voor u. Daar zijn wij ons terdege van bewust.

Ze is het trouwens ook voor ons.

Wij hebben voor u de vereiste technologieën aangewend om u een maximale beveiliging te verzekeren voor al uw betalingen op onze site. Zodra u het betalingsgedeelte binnengaat, bevindt u zich in een volledig beveiligde omgeving.
 
Hoe kunt u nagaan of uw betaling goed beveiligd is?
 
Let op de volgende zaken als u zich op een beveiligde pagina bevindt:
het adres van de pagina begint met https:// en niet met http://
in de balk onderaan rechts van uw browser bevindt zich een gesloten hangslot of een sleutel (afhankelijk van de browserversie)
 
Soms is het niet mogelijk om in een betaalpagina de adresbalk of de balk onderaan te zien (bij pop-up-pagina's). In dit geval kan u alle details over de veiligheid bekijken via Bestand/Eigenschappen/Certificaten (voor Internet Explorer) of Weergave/Pagina-informatie (voor Netscape).
 
Welke technologie gebruiken wij?
 
Wij gebruiken een beveiligde server voor betalingen die werd ontwikkeld door een gespecialiseerde dienstverlenende partner, PayBox. Dankzij deze server worden de door de koper ingegeven betaalgegevens gecodeerd bij de overdracht en zodoende blijven deze vertrouwelijk.

Het codeersysteem is SSL 3.0

Voluit betekent dit: Secure Socket Layer V3.0, RC4 with 128 bit encryption High; RSA with 1024 bit exchange. Het is het systeem dat momenteel het best op punt staat. Voor een nog grotere veiligheid bevat de beveiligde server ook een controlesysteem voor de gegevens van de bankkaart (nummer en geldigheidsdatum) en ook een bestand van gestolen kaarten, dat elke dag wordt geüpdatet.
Het online betaalsysteem is dus absoluut veilig, zowel op het moment van de betaling zelf als daarna.
Het proces van on line betalen is volledig beveiligd op het moment van de betaling én daarna.
 
Samenwerking met de autoriteiten voor fraudebestrijding
 
Tot slot willen wij u nog meedelen dat wij een systeem op punt hebben gezet om de afkomst van valse betalingen te identificeren.

Als wij bedrieglijk of illegaal gebruik van een bankkaart vaststellen, dan geven wij onmiddellijk aan de bevoegde autoriteiten de afkomst door van de valse betaling en ook van de oproepende en opgeroepen telefoonnummers die overeenkomen met de frauduleuze Minutenaccount.
Budget Telecom
 Meer info | Kopen | Uw Account | Tarieven | Vragen | Contact | Maatschappij