Homepage Meer Weten Tarieven
Koop Uw Account Vragen
Ontdek onze exclusieve voordelen
 
De Minuten, veel meer dan een gewone telefoonkaart!
Als u een Minutenaccount aanmaakt en hierop een bepaald bedrag plaatst, dan zult u - wie ook uw huidige operator is - genieten van de beste tarieven voor al uw internationale gesprekken, maar ook van exclusieve voordelen die uw telefoonverkeer veel eenvoudiger en veel vrijer zullen maken!
 
 Ontdek...
...de activering in 15 seconden: Wilt u goedkoop bellen? In 15 seconden kunt u uw account aanmaken, uw lijnen activeren, de kaart opladen en... telefoneren!
  [meer informatie]
   
...zonder een PIN-code in te voeren: Om met De Minuten te telefoneren, hoeft u geen lange PIN-codes met 12 cijfers in te tikken zoals bij de klassieke telefoonkaarten.
  [meer informatie]
   
...vanaf een vast toestel en een gsm: Met eenzelfde Minutenaccount belt u internationaal tegen een laag tarief vanaf uw vast toestel of uw gsm, en dit zonder van operator te veranderen...
  [meer informatie]
   
...realtime details van uw oproepen: In uw account ziet u klaar en duidelijk alle gesprekken, hun duur en de gefactureerde prijs. Dit in tegenstelling tot klassieke kaarten waarvoor u op geen enkele manier kunt nagaan of de aangegeven duur ook effectief de gefactureerde duur is.
  [meer informatie]
   
...opladen via internet in 3 klikken: U moet zich niet verplaatsen om een nieuwe kaart te kopen. Met De Minuten hoeft u alleen maar in te loggen om uw account onmiddellijk te herladen. Voor nog meer comfort kunt u het automatisch opladen activeren. Dan hoeft u zelfs niet meer in te loggen!
  [meer informatie]
   
...bruikbaar op reis in 30 landen: Met De Minuten hebt u uw kaart steeds bij de hand. Het is de ideale oplossing om tijdens uw verplaatsingen in meer dan 30 landen te telefoneren vanaf vaste toestellen (telefooncel...)
  [meer informatie]
   
...sms-berichten versturen in heel de wereld: Deze hypermoderne kaart is de enige waarmee u internationaal sms'jes kunt versturen! Met De Minuten verstuurt u uw sms'jes tegen kortingsprijzen naar meer dan 120 landen.
  [meer informatie]
   
...onze uitzonderlijke beltijden en tarieven: Telefoneer tegen de beste prijs en altijd langer. Ontdek nu onze superlage prijzen en onze superlange beltijden!
  [meer informatie]
   
  Aarzel dus niet langer! Maak uw account aan
in drie klikken en wij activeren uw lijnen in 15 seconden
Budget Telecom
 Meer info | Kopen | Uw Account | Tarieven | Vragen | Contact | Maatschappij